Blog
Onze Business Puzzel

NextGenIty is niks nieuws, we roepen al lang dat een groot potentieel momenteel niet aangesproken wordt.Via onze partnerorganisatie Let’s Go Urban (Antwerpse jongerenwerkingen) hebben wij al 10 jaar lang onze vinger aan de pols bij NextGenIty. Wij kennen hen. Wij begrijpen hen. Wij zijn deel van hen. Wij horen wat hun noden zijn en zien de groeiende kloof tussen hen en organisaties vandaag. Wij weten als geen ander dat de volgende generatie een goudmijn van nieuwe kansen is. Juist omdat er op dit moment zoveel jongeren buiten beeld vallen.

In de voorbije 10 jaar, vertrekkende van Let’s Go Urban, hebben wij onze NextGenIty-business-puzzle opgebouwd. Met deze puzzel focussen 6 bedrijven, elk vanuit hun eigen expertise, dagelijks op onze NextGenIty impact:

NextGenIty als back-office of support en pioniers. Werkt als hoofdmarktonderzoeksbureau, data-driven, aan een NextGenIty-invloed op alle bedrijfsniveaus met een hoofdfocus op strategie.

WannaWork neemt alle challenges van de HR-departementen voor zijn rekening en stoomt bedrijven op dit niveau klaar om NextGenIty-proof te zijn.

WannaCatch bekijkt marketing vanuit een andere bril. Ze luistert naar de verschillen bij NextGenIty en implementeert dit in hun communicatie-campagnes voor hun klanten.

JJHouse is een plek waar diversiteit en NextGenIty kan opbloeien, waar ideeën over wat komt kunnen omgezet worden in concrete projecten, events, samenwerkingen en meer. Ideale co-working en eventspaces om even uit te breken.

Let’s Go Urban en WeloveBXL zijn onze eigen CSR-projecten waarbij ze dagdagelijks werken met jongeren, met de voeten in het veld, en hen voornamelijk elke dag positief empoweren in het Urban Center.

Samen gaan we dag in, dag uit tegen de huidige stroom in als positieve challenger omdat het tijd is voor verandering. De complementariteit van elk van onze entiteiten/sociaal-maatschappelijke projecten zorgen voor een krachtig ecosysteem.