Blog

NextGenIty Says: Sarah Dimani

Een NextGenIty proof maatschappij is het resultaat van een gemeenschappelijke strijd voor rechtvaardigheid en gelijkheid. We vechten niet enkel voor een betere wereld maar op die manier leren we ook meer over elkaars verschillen en deze ook te appreciëren.

Read More —>

NextGenIty Says: Sarah Dimani

Let’s zoom in on a NextGenIty board room

Bestuursraden doen altijd heel snel denken aan een raad waarbij de posten bekleedt worden door een groep 45 plussers, voornamelijk blanke mannen die vertrekken van een beperkt referentiekader. Best wel stereotype he! Gelukkig zien wevandaag de dag lang niet alle bestuursraden er zo uit.

Read More —>

Let’s zoom in on a NextGenIty board room

Onze Business Puzzel

In de voorbije 10 jaar, vertrekkende van Let’s Go Urban, hebben wij onze NextGenIty-business-puzzle opgebouwd. Met deze puzzel focussen 6 bedrijven, elk vanuit hun eigen expertise, dagelijks op onze NextGenIty impact:

Read More —>

Onze Business Puzzel

Ben jij NextGenIty-Proof?

4 pointers to find out.

Read More —>

Ben jij NextGenIty-Proof?