Strategy

 

Hoe blijf je relevant in een snel veranderende wereld? Samen creëren we je missie, gefocust op de activiteit van jouw business met concrete acties en tools.

Get to know
NextGenity

Workshop

Tijdens een interactieve workshop krijg je een introductie in de wereld van NextGenIty: wat maakt deze groep anders, waarom zijn zij nog een gesloten boek, hoe connecteer je met hen en hoe belangrijk is NextGenIty-proof zijn?

Keynote

Het kleinste zaadje planten kan in je business al zorgen voor een verandering, een bewustwording of mindshift. Sihame El Kaouakibi herself zoomt met een Keynote van 1u in op onze experiences van de laatste 10 jaar, de groeiende kloof tussen jongeren en bedrijven, de realiteit die ons met de neus op de feiten drukt. En kijkt samen met jouw team vooruit.

 

 

NextGenity
Scan

Short & sweet: dit is een analyse die laat zien wat er goed loopt of beter kan. Een doorlichting die leidt tot dringende to-do’s. Een klare kijk én concreet advies over connecteren met next gen, diversiteit en inclusiviteit in je organisatie of rond je merk. Goed gescoord op de scan? Congrats, jij bent markt-reëel en helemaal NextGenIty-proof bezig.

Wij voorzien scans op verschillende domeinen: samenleving, politiek, onderwijs, tewerkstelling, brands,… De fases blijven wel steeds dezelfde: kwantitatieve survey bij jouw organisatie, focusgroepen bij NextGenIty community, interactieve workshop met jouw medewerkers of vrijwilligers en concrete recommendations.

soon...

Quick
Scan

Liever een compacte NextGenIty scan? De Quickscan focust zich op 3 fases: kwantitatieve survey bij jouw organisatie, interactieve workshop met jouw medewerkers of vrijwilligers en concrete recommendations.

Quickscan

Digital
Powerhouse

NextGenIty heeft een digitale mindset die even snel evolueert als de wereld zelf. Wij voorzien je organisatie van IT-advies of een fly-in team van digital project managers en IT-specialisten voor het implementeren van de juiste tools.

Business Design

Markt-
onderzoek

Marktonderzoek gebeurt er genoeg, maar die is nog onvoldoende representatief en omvat de gelaagde identiteit van NextGenIty niet, waardoor businesses en instanties verkeerd handelen. Wij willen deze vicieuze cirkel doorbreken met de juiste tools om de groeiende kloof te dichten. Dit doen we aan de hand van online enquêtes, panels, diepte-interviews, focusgroepen,… Nog een vraag voor je doelgroep bij de ontwikkeling van onze research? Toets het rechtstreeks af bij ons NextGenIty panel.

Ideation Brainstorm

Nood aan een workshop die je normale way-of-thinking volledig opzij schuift, weg van het hokjesdenken en gefocust op de uitdagingen, customer- of business-related, van vandaag? Wij bekijken en onderzoeken dit mee vanuit ons NextGenIty-perspectief en genereren samen met jullie een waaier aan mogelijke ideeën, oplossingen, methodieken,…

Scoping Workshop

Wil je het in je organisatie anders aanpakken? Heb je een innovatief concept maar geen idee qua aanpak of welk team je erop moet zetten? We’ve got you. Wij zoomen met jullie in op mogelijke producten, programma’s, locaties, communicatie noden,… Nadien linken we deze punten met jullie strategie zodat de vooropgestelde doelen worden bereikt.

NextGenIty Programme Design

In een intensief 5-daags workshop programma stomen we samen met jullie team je bedrijf klaar voor NextGenIty. Hierbij werken wij met een uniek ecosysteem van NextGenIty experts. Het hoofddoelvan dit programma? Een roadmap met concrete meetbare acties op korte en lange termijn.

B2C en B2B Co-creation

Co-creatie is cruciaal om in te spelen op de noden van NextGenIty en problemen sneller op te lossen. Samen met NextGenIty ga je aan de slag om je producten te ontwikkelen.

Customer Journey Mapping

 

Wij brengen samen met jou in kaart wat NextGenIty jongeren echt willen, welke noden ze hebben, welke communicatiekanalen ze gebruiken, hoe ze content consumeren, de influencers die ze volgen, de targeting,… En vooral hoe jouw aanbod of product je doelgroep bereikt.

Culture Programme

Talent, skills, denkpatronen en mentaliteiten evolueren razendsnel. Om deze uitdagingen te tackelen moet je bedrijf intrinsiek op alle levels gemotiveerd worden. Met ons cultuurprogramma dompelen we je onder in NextGenIty, waarbij je rechtstreeks met hen in contact komt.

NextGenIty Ambassador Training

Nood aan een in-house NextGenIty expert of team? Wij trainen je medewerkers tot NextGenIty Ambassadors in een jaarprogramma van 10 sessies. Samen met gelijkgestemden en andere ambassadors leer je uitdagingen sneller in-house beantwoorden en oplossen.