Workplace Scan

Is jouw bedrijf of sector NextGenIty-proof? Zijn er blinde vlekken voor jouw potentieel? Heb je de juiste talenten in je team? Wij doen een grondige analyse die een klare kijk en concrete aanbevelingen geeft over connecteren met NextGenIty in jouw bedrijf als werkgever.

Head
Hunting

Onze focus op soft skills, talent, attitude en cultuur helpt ons de juiste NextGenIty-kandidaat te vinden voor jouw bedrijf. Onze persoonlijke follow-ups en coaching helpen je dat talent ook te houden en verder te ontwikkelen.

NextGenity
talent Outsourcing

No time to lose? Als je nood aan young talent acuut is, reken dan op ons. We zorgen voor tijdelijke plaatsingen van NextGenIty talent in sales, HR en IT. En dit alles via onze eigen fly-in teams en onze pool van freelancers.

Mix & Connect
Events

Connecteer met NextGenIty op onze job events: ervaar de opportuniteiten van meer diversiteit en hoe belangrijk het is voor NextGenIty om zichzelf te herkennen in jouw medewerkers. Door ontmoeting, inspiratie en interactie veroorzaken we een mindshift zowel bij bedrijven als bij young potentials.

Digital
Powerhouse

NextGenIty heeft een digitale mindset en digitale skills zijn dus een must om jong talent te blijven aantrekken. Wij helpen jou met ons IT-advies of een fly-in team van digital project manager en IT-specialisten voor het implementeren van de juiste tools.